در جلسه مدیریت بحران تشکیل شده در سیستان و بلوچستان بیان شد:
عملکرد مناسب و رضایت بخش دامپزشکی سیستان و بلوچستان در ارزیابی بحران سیل جنوب استان
دکتر مهدی حسینی بیان داشت: تهیه مستندات از مراحل انجام اقدامات از زایل شدن زحمات و خدمات صورت گرفته جلوگیری و برای پاسخگویی و ارائه به سایر دستگاه های نظارتی مفید خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، در این جلسه با استفاده از تجربیات وقایع و اقدامات صورت گرفته در سیل جنوب استان به پیش بینی و برنامه ریزی جهت پیشگیری از خسارات در سیل احتمالی در شمال استان پرداخته شد.
در ابتدای جلسه مهندس ذوالفقاری به ارائه گزارش کاملی از اقدامات تخصصی انجام شده در مناطق آسیب دیده جنوب استان برای کاهش مخاطرات ناشی از سیل در حوزه دامپزشکی و همچنین برنامه ریزی و تشکیل جلسات بحران قبل، حین و بعد از سیل با توجه به هشدارهای استانداری و سایر دستگاه های اجرایی مبنی بر وقوع سیل پرداخت.
دکتر مهدی حسینی مدیر کل دامپزشکی استان، ضمن تشکر از حضور همکاران سازمان دامپزشکی در استان گفت: حضور رئیس سازمان دامپزشکی کشور و همکاران این سازمان در این شرایط، همانند نقطه ای روشن و قوت قلبی برای ادامه بهتر خدمت رسانی است.
وی با توجه به وسعت خسارات وارده و مناطق آسیب دیده افزود: در این شرایط هماهنگی و همکاری بین نیروهای امدادی از هر ارگانی لازمه خدمت رسانی و توزیع اقلام امدادی به صورت صحیح و یکسان بین همه مناطق آسیب دیده است و از همکاران خواست فقط به انجام وظایف تخصصی خود که پیشگیری از بروز و برنامه ریزی جهت کنترل بیماری هاست بپردازند و به دلیل کمبود نیروی تخصصی و تجهیزات از انجام سایر اقدامات حاشیه ای بپرهیزند.
دکتر حسینی تصریح کرد: همکاران باید از همه مراحل انجام کار و اقدامات صورت گرفته، برای پاسخگویی و ارائه به سایر دستگاه های نظارتی در موارد لزوم، گزارش و مستنداتی از جمله فیلم و عکس تهیه و دسته بندی نمایند و از تجربیات به دست آمده برای برنامه ریزی و عملکرد در بحران های بعدی و به خصوص پیش بینی وقوع سیل در شمال استان استفاده نمایند.
در ادامه، مهندس کیخا، رئیس گروه مدیریت بحران سازمان دامپزشکی کشور ضمن ابراز رضایت از اقدامات انجام شده بیان داشت: مکاتبات و اقدامات صورت گرفته از سوی دامپزشکی سیستان بلوچستان در جریان سیل جنوب استان نشانگر عملکرد صحیح و به موقع دامپزشکی این استان در بحران است و نتایج حاصل از ارزیابی بر این است که دامپزشکی سیستان و بلوچستان با توجه به وسعت بحران و مناطق آسیب دیده، وظایف خود را به موقع در حد توان انجام داده است.
Leave a Comments