• 1398/05/12 - 09:41
  • تعداد بازدید: 487
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در کشتارگاه های طیور استان البرز

روز چهارشنبه 9 مرداد ماه نشستی با موضوع پیگیری طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در کشتارگاه های صنعتی طیور استان البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، پیرو  ارسال طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ توسط سازمان دامپزشکی کشور و پیگیری های انجام شده جهت اجرای این طرح، جلسه ای با حضور دکتر توکلی مدیرکل دامپزشکی استان البرز، دکتر جمالی معاون سلامت، دکتر ابوترابی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، روسای ادارات دامپزشکی شهرستان و نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی استان و پشتیبانی امور دام، مدیران کشتارگاه ها و مسئولین فنی بهداشتی در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی تشکیل شد.

دکتر توکلی مدیر کل دامپزشکی استان البرز ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور اعضاء و حاضرین در جلسه بر لزوم اجرای این طرح در راستای ارتقاء کیفیت بهداشتی کشتارگاه های صنعتی استان تاکید کرد.

دکتر جمالی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خطاب به مدیران کشتارگاه ها اعلام کرد: بستر سازی های لازم در جهت اجرای کامل این طرح فراهم شود.

در ادامه دکتر ابوترابی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با ارائه پاورپوینت این طرح را به صورت کامل تشریح و ارائه نمود.

در پایان این نشست حاضرین نظرات خود را مطرح نمودند و مقرر گردید مدیران کشتارگاه ها ظرف مدت یک هفته مشکلات خود را به اداره کل دامپزشکی استان منعکس نمایند.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 135474
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه