اقدامات نظارتی اداره کل دامپزشکی کردستان در ماه مبارک رمضان بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی تشریح شد
مصاحبه تلویزیونی معاون سلامت دامپزشکی کردستان با مرکز خبر
معاون سلامت دامپزشکی استان کردستان از آغاز عملیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در سراسر استان از 14 اردیبهشت 98 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، معاون سلامت دامپزشکی استان کردستان از آغاز عملیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در سراسر استان از 14 اردیبهشت 98 خبر داد.
دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان افزود طرح تشدید نظارت بر تمامی مراکز تولید، نگهداری، عرضه و فروش فرآورده های خام دامی همزمان در سراسر استان با استفاده از توان حداکثری نیروهای دولتی به تعداد 60 نفر در قالب 25 اکیپ بازرسی و با هدف تامین فرآورده های خام دامی بهداشتی و سالم و با کیفیت برای مردم عزیز کردستان بویژه روزه داران محترم در دو نوبت صبح و عصر به مرحله اجرا درخواهد آمد؛ همچنین 9 اکیپ از اداره کل بر عملکرد بازرسان بهداشتی نظارت خواهند نمود.
وی ادامه داد در طول سال گذشته 31 هزار تن گوشت قرمز و سفید در سطح کشتارگاه های استان استحصال شده که بالغ بر 274 تن از این مقدار یعنی کمتر از 1% ضبطی بوده است و همچنین با تلاش و همت مثال زدنی نیروهای دامپزشکی کردستان 164 هزار مورد بازدید از مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان های استان انجام گرفته که منجر به ضبط و معدوم سازی 123 تن فرآورده غیر قابل مصرف گردیده که قطعاً اگر این مواد بدون نظارت همکاران دامپزشکی به دست مصرف کنندگان می رسید موجب معضلات و مشکلات بهداشتی عدیده گردد.
Leave a Comments